בס"ד

שלבי התהליך - "חוק הסבא"

מאחר שאתם אזרחים אמריקאיים שלא היו מספיק שנים בארה"ב, אך אחד מהוריכם היה, תוכלו להיעזר בשהיה שלו בארה"ב על מנת להפוך את הילדים לאזרחים.

לאחר מילוי מספר פרטים, נוכל לבדוק האם ילדיכם זכאים לאזרחות אמריקאית.

כדי לקבל את האזרחות בפועל, צריך לטוס לארה"ב עם הילדים. בארה"ב עצמה אין צורך לעמוד בשום דרישה, אלא רק לבוא למשרד המתאים ביום שמזמנים אתכם, ולחתום על התעודות.

מרגע שכל המסמכים בידינו ואנו שולחים אותם, יעברו בין מספר שבועות למספר חודשים עד שיגיע תאריך הראיון שלכם. בהתאם למקום אליו נשלחו הטפסים, יעבור זמן מה עד שתקבלו אישור על התיק, ותתבקשו לבחור תאריך שנוח לכם להגיע - יש מקומות בהם תידרשו לתת תאריך זה כבר עם משלוח הטפסים. זה הזמן המתאים להכנת ויזות לילדים ולבני הזוג, למי שאין.

עלות הגשת הבקשה למשרדים בארה"ב היא 1170 דולר לכל ילד, שצריכים להיות משולמים בצ'ק בנקאי דולרי. ניתן לשלם את האגרה בצ'ק אחד עבור כל ילדי המשפחה

ליצירת קשר ראשוני וקבלת פרטים לחצו כאן

כתבתם בעברית במקום באנגלית ?